Vad vill du se under MWC?

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Våren rullar vidare och nu är det endast drygt en vecka kvar innan Mobile World Congress i Barcelona går av stapeln. Varje år håller GSMA mobilmässan #MWC i Barcelona, där utställare som Samsung, Huawei och LG brukar presentera sina nya flaggskepp. Till skillnad från många andra år har Samsung senarelagt sin lansering av kommande Galaxy S-telefonen, men de kommer antagligen istället presentera en ny surfplatta under mässan.

Ryktena inför MWC har varit många och vi ska göra det bästa för att bringa klarhet i djungeln. Vår redaktör Andreas Eklöv kommer åka ner till Barcelona för att klämma och känna på produkter, medverka på presskonferenser, med mera. Han har redan bokat in sig på en drös pressevent och montervisningar men vi vill se till att han kollar in vad ni vill veta mer om under mässan.

Vilken mobil är ni mest sugen på att veta mer om? Eller vilket företag är ni speciellt nyfikna på? Tipsa oss gärna frisk om vad ni vill att Andreas ska täcka under mässan så ska han göra sitt bästa för att uppfylla era önskemål.

Kommentarer
15 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!