Vad vill du se under MWC?

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Våren rullar vidare och nu är det endast drygt en vecka kvar innan Mobile World Congress i Barcelona går av stapeln. Varje år håller GSMA mobilmässan #MWC i Barcelona, där utställare som Samsung, Huawei och LG brukar presentera sina nya flaggskepp. Till skillnad från många andra år har Samsung senarelagt sin lansering av kommande Galaxy S-telefonen, men de kommer antagligen istället presentera en ny surfplatta under mässan.

Ryktena inför MWC har varit många och vi ska göra det bästa för att bringa klarhet i djungeln. Vår redaktör Andreas Eklöv kommer åka ner till Barcelona för att klämma och känna på produkter, medverka på presskonferenser, med mera. Han har redan bokat in sig på en drös pressevent och montervisningar men vi vill se till att han kollar in vad ni vill veta mer om under mässan.

Vilken mobil är ni mest sugen på att veta mer om? Eller vilket företag är ni speciellt nyfikna på? Tipsa oss gärna frisk om vad ni vill att Andreas ska täcka under mässan så ska han göra sitt bästa för att uppfylla era önskemål.

Kommentarer
15 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.