Vad vill du se under MWC?

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Våren rullar vidare och nu är det endast drygt en vecka kvar innan Mobile World Congress i Barcelona går av stapeln. Varje år håller GSMA mobilmässan #MWC i Barcelona, där utställare som Samsung, Huawei och LG brukar presentera sina nya flaggskepp. Till skillnad från många andra år har Samsung senarelagt sin lansering av kommande Galaxy S-telefonen, men de kommer antagligen istället presentera en ny surfplatta under mässan.

Ryktena inför MWC har varit många och vi ska göra det bästa för att bringa klarhet i djungeln. Vår redaktör Andreas Eklöv kommer åka ner till Barcelona för att klämma och känna på produkter, medverka på presskonferenser, med mera. Han har redan bokat in sig på en drös pressevent och montervisningar men vi vill se till att han kollar in vad ni vill veta mer om under mässan.

Vilken mobil är ni mest sugen på att veta mer om? Eller vilket företag är ni speciellt nyfikna på? Tipsa oss gärna frisk om vad ni vill att Andreas ska täcka under mässan så ska han göra sitt bästa för att uppfylla era önskemål.

Kommentarer
15 svar
Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.