Vad vill du se under MWC?

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Våren rullar vidare och nu är det endast drygt en vecka kvar innan Mobile World Congress i Barcelona går av stapeln. Varje år håller GSMA mobilmässan #MWC i Barcelona, där utställare som Samsung, Huawei och LG brukar presentera sina nya flaggskepp. Till skillnad från många andra år har Samsung senarelagt sin lansering av kommande Galaxy S-telefonen, men de kommer antagligen istället presentera en ny surfplatta under mässan.

Ryktena inför MWC har varit många och vi ska göra det bästa för att bringa klarhet i djungeln. Vår redaktör Andreas Eklöv kommer åka ner till Barcelona för att klämma och känna på produkter, medverka på presskonferenser, med mera. Han har redan bokat in sig på en drös pressevent och montervisningar men vi vill se till att han kollar in vad ni vill veta mer om under mässan.

Vilken mobil är ni mest sugen på att veta mer om? Eller vilket företag är ni speciellt nyfikna på? Tipsa oss gärna frisk om vad ni vill att Andreas ska täcka under mässan så ska han göra sitt bästa för att uppfylla era önskemål.

Kommentarer
15 svar

Appen Workflow är ett bra verktyg för att göra din Iphone mer kraftfull, och här är sju tips på praktiska arbetsflöden.

Samsung Galaxy S8 har imponerat på många sätt, men varken ansiktsavläsaren eller irisavläsaren skyddar mobilens innehåll på ett säkert sätt.

Apple och Nokia går från att strida om patent till ett affärssamarbete som ska gynna båda parterna.

Apples HR-chef Denise Young Smith har en ny roll, nämligen som ansvarig för inkludering och mångfald på företaget.

Utvecklingen på dator- och konsolplattformarna historiskt och i nutid granskas i en djupgående rapport.

Apple har sjösatt en webbsida som går igenom fördelarna med Iphone, i syfte att få Android-användare att byta plattform.