Rykte: Röd Iphone 7 och 7 Plus kommer i mars

Apple planerar att lägga till en röd variant av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, och ge mer lagringsutrymme till Iphone SE.

Apple väntas hålla ett lanseringsevent i mars där den största uppmärksamheten kommer att tillägnas Ipad. Men även Iphone-familjen kommer få en del nyheter, enligt en rapport från Mac Otakara [Google-översatt]. Enligt sajtens källor kommer Apples flaggskeppsmobil #Iphone 7 och 7 Plus att lanseras i en ny färg, nämligen röd.

Det är oklart om denna utgåva av telefonen blir en del av kampanjen Product Red där en del av intäkterna går till kampen mot aids, men det verkar troligt. Apple har tidigare släppt flera röda varianter av sina produkter.

Rapporten uppger också att #Iphone SE kommer att få en variant med 128 gigabyte lagringsutrymme, som läggs till dagens alternativ på 16 eller 64 gigabyte.

Slutligen nämner rapporten att ett nytt armband till Apple Watch kan lanseras under eventet, vilket knappast skulle vara uppseendeveäckande. Det vore snarare förvånande om Apple bara släpper ett nytt Apple Watch-armband än ett flertal, som de vanligtvis gör.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!