Ett slick för kärleken

Mobilföretaget Oneplus firar alla hjärtans dag med en reklamfilm där folk slickar på sina Oneplus-mobiler.

Nyligen testade 99mac #Oneplus nya mobil Oneplus 3T och även om företaget på många sätt verkar veta vad de sysslar med när det gäller mobiler ställer vi oss lite frågande till deras val av reklamvideo. Oneplus har dragit igång en kampanj till alla hjärtans dag under hashtaggen Lick of Love.

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter kan du vara med och tävla om att vinna två Oneplus T3. I samband med kampanjen har även Oneplus publicerat en video som ska gestalta kärleken folk känner inför sina OnePlus-mobiler. Vi uppmanar samtliga att ta fram skämskudden när ni kollar på videon och vi avråder bacillrädda personer från att se videon då folk slickar på mobiler i en minut.

Kommentarer
3 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.