Ett slick för kärleken

Mobilföretaget Oneplus firar alla hjärtans dag med en reklamfilm där folk slickar på sina Oneplus-mobiler.

Nyligen testade 99mac #Oneplus nya mobil Oneplus 3T och även om företaget på många sätt verkar veta vad de sysslar med när det gäller mobiler ställer vi oss lite frågande till deras val av reklamvideo. Oneplus har dragit igång en kampanj till alla hjärtans dag under hashtaggen Lick of Love.

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter kan du vara med och tävla om att vinna två Oneplus T3. I samband med kampanjen har även Oneplus publicerat en video som ska gestalta kärleken folk känner inför sina OnePlus-mobiler. Vi uppmanar samtliga att ta fram skämskudden när ni kollar på videon och vi avråder bacillrädda personer från att se videon då folk slickar på mobiler i en minut.

Kommentarer
3 svar

Denna vecka samlas redaktörerna Amanda och Jakob för att prata om Apples nya produkter, frånvaron av ett event, nya appar och ett I-landsproblem.

Ett av världens mest populära operativsystem fyller år, och 99mac säger grattis på födelsedagen med en video som får minnena att väckas till liv.

Apple har öppnat portarna till sin nätbutik, och de produkter som visades tidigare i veckan går nu att beställa.

Twitter överväger att börja ta betalt för vissa premiumfunktioner, bland annat kraftigare analysverktyg och mer detaljerade notiser.

Första avsnittet i dokumentärserien om punkbandet Green Day ligger nu uppe på Spotify.

Nu går det att reagera på meddelanden även i Messenger. Det går även att pinga folk i konversationer i chattklienten.