Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ett slick för kärleken

Mobilföretaget Oneplus firar alla hjärtans dag med en reklamfilm där folk slickar på sina Oneplus-mobiler.

Nyligen testade 99mac #Oneplus nya mobil Oneplus 3T och även om företaget på många sätt verkar veta vad de sysslar med när det gäller mobiler ställer vi oss lite frågande till deras val av reklamvideo. Oneplus har dragit igång en kampanj till alla hjärtans dag under hashtaggen Lick of Love.

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter kan du vara med och tävla om att vinna två Oneplus T3. I samband med kampanjen har även Oneplus publicerat en video som ska gestalta kärleken folk känner inför sina OnePlus-mobiler. Vi uppmanar samtliga att ta fram skämskudden när ni kollar på videon och vi avråder bacillrädda personer från att se videon då folk slickar på mobiler i en minut.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.