Ett slick för kärleken

Mobilföretaget Oneplus firar alla hjärtans dag med en reklamfilm där folk slickar på sina Oneplus-mobiler.

Nyligen testade 99mac #Oneplus nya mobil Oneplus 3T och även om företaget på många sätt verkar veta vad de sysslar med när det gäller mobiler ställer vi oss lite frågande till deras val av reklamvideo. Oneplus har dragit igång en kampanj till alla hjärtans dag under hashtaggen Lick of Love.

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter kan du vara med och tävla om att vinna två Oneplus T3. I samband med kampanjen har även Oneplus publicerat en video som ska gestalta kärleken folk känner inför sina OnePlus-mobiler. Vi uppmanar samtliga att ta fram skämskudden när ni kollar på videon och vi avråder bacillrädda personer från att se videon då folk slickar på mobiler i en minut.

Kommentarer
3 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.