Ett slick för kärleken

Mobilföretaget Oneplus firar alla hjärtans dag med en reklamfilm där folk slickar på sina Oneplus-mobiler.

Nyligen testade 99mac #Oneplus nya mobil Oneplus 3T och även om företaget på många sätt verkar veta vad de sysslar med när det gäller mobiler ställer vi oss lite frågande till deras val av reklamvideo. Oneplus har dragit igång en kampanj till alla hjärtans dag under hashtaggen Lick of Love.

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter kan du vara med och tävla om att vinna två Oneplus T3. I samband med kampanjen har även Oneplus publicerat en video som ska gestalta kärleken folk känner inför sina OnePlus-mobiler. Vi uppmanar samtliga att ta fram skämskudden när ni kollar på videon och vi avråder bacillrädda personer från att se videon då folk slickar på mobiler i en minut.

Kommentarer
3 svar
Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.