Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples TV-serie om appar kommer i vår

Eddy Cue gästar konferensen Code Media, och visar en förhandsvisning av det kommande tävlingsprogrammet Planet of the Apps.

99mac har tidigare skrivit om Apples arbete med reality-serien Planet of the Apps. Programmet blir #Apples första riktiga TV-program och kommer att samla deltagare i form av apputvecklare som tävlar om att lyckas med just sin app.

Apples Itunes-chef Eddy Cue deltog igår på konferensen Code Media anordnad av Recode, och berättade att programmet får premiär senare i vår. Kändisar som Jessica Alba, Gwyneth Paltrow och Will.i.am kommer att agera jury och såga eller hylla tävlingsdeltagarnas appar.

Vinnarna kommer att få sina appar marknadsförda i App Store, och TV-programmet kommer att kunna ses exklusivt som en del av #Apple Music. Hela intervjun med Eddy Cue finns också publicerad på Youtube, där han förutom det nya TV-programmet pratar om bland annat App Store, annonser och TV.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.