Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone får trådlös laddning

Nytt rykte säger att samtliga Iphone-telefoner under 2017 kommer få stöd för trådlös laddning.

Sedan tidigare har det ryktats att #Apple kommer lansera tre nya modeller under 2017. En av modellerna kommer enligt utsago var en mer exklusiv premiummodell som ackompanjeras av två standardmodeller. De ska ryktesvis lanseras i tre storlekar som spänner från 4,7 till 5 och 5,5 tum.

Nu påstår Apple-kännaren Ming-Chi Kou som är analytiker på KGI Securities att samtliga Iphone-modeller under 2017 kommer få stöd för trådlös laddning, rapporterar Mac Rumors. Trådlös laddning höjer den inre temperaturen i telefonen och Kou menar att Apple därför kommer använda OLED-skärm på samtliga modeller samt att baksidan kommer vara glas. En ny 3D Touch-modul med ett extra lager grafit kommer att läggas till för att bättre hantera värmen.

Det är ännu oklart om Apple kommer använda induktiv laddning, där telefonen laddas genom att placeras på en platta, eller äkta trådlös laddning där laddningen sker genom luften.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.