Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder på kommande LG G6

LG lanserar sin nya mobil G6 dagen innan mässan Mobile World Congress inleds i Barcelona, och nu har bilder på den nya luren dykt upp.

Den koreanska mobiljätten Samsung kommer inte att visa upp sin nya flaggskeppsmobil Galaxy S8 i samband med #Mobile World Congress som inleds nästa månad i Barcelona. Det innebär att rivalen #LG kan spela huvudrollen, och företaget har redan tillkännagivit ett lanseringsevent 26 ferbruari. Det är dagen innan MWC inleds, och fokus för eventet väntas vara den nya mobiltelefonen #LG G6.

Nu har också de första bilderna på telefonen publicerats i en rapport av The Verge. I enlighet med tidigare uppgifter är bildskärmen på 5,7 tum och har den lite ovanliga aspektration 2:1. Framsidan består till 90 procent av bildskärm tack vare en mycket smal ram. Plast har enligt uppgift skippats till förmån för en konstruktion helt i glas och metall.

I övrigt väntas LG G6 bli vattentålig, och enligt rapporten kommer den också ha en allt mer sällsynt hörlurskontakt. Till skillnad från föregångaren G5 kommer dock batteriet inte längre vara utbytbart. Frågan är om LG lyckas charma konsumenterna med sitt nya flaggskepp i den hårda konkurrensen bland premiumlurar med Android.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.