Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

fredagsvideo

Inte ens gud har läst användarvillkoren

Eddie Izzard skämtar pricksäkert om den största digitala huvudvärken; uppdateringar och användarvillkor.

Att uppdatera appar och program kan många gånger vara lite av ett projekt. Och det är mycket som vill uppdatera sig och ofta, bland annat Itunes som komikern Eddie Izzard skämtar om i denna veckas #fredagsvideo. Användarvillkoren är milslånga och kan innehålla i princip vad som helst i teorin, för ingen läser dem ändå. Itunes vill ofta att man kommer överens igen, och igen och igen.

Med sin lite torra men pricksäkra humor lyckas Izzard fånga in det helt absurda i det blåa streckets tidsuppfattning, i allt vi kommer överens om utan att ha en aning om vad det är och hur mycket en till slut vill ha en uppdatering för att sedan upptäcka att inget synbart har förändrats.

Om Eddie Izzard

Eddie Izzard föddes i Adenkolonin i Jemen 1962 och kännetecknas av en berättarstil som ofta liknar en inre monolog med tvära kast och absurda kopplingar. Det är inte ovanligt att Eddie Izzard uppträder i läderklackar, klänning eller knallrött läppstift.

Han upptäckte och började undersöka komedins värld under sin tid på Sheffields Universitet. Under 80-talet jobbade Izzard som en gatuartist i Europa och USA. I slutet av 80-talet började han bli aktiv på den brittiska stå-upp scenen och under 90-talet slog han igenom stort med sin säregna stil. (källa: Wikipedia)

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.