Galaxy on Fire 3 ute nu på IOS

Skjut dig fram genom rymden i den senaste delen av action-spelet Galaxy on Fire, som släpps idag till Iphone, Ipad och Ipod Touch.

Utvecklaren Fish Labs har tidigare charmat IOS-spelare med rymdskjutaren Galaxy on Fire, som fått både en direkt uppföljare och flera spinoff-titlar. Galaxy on Fire-spelen tar inspiration från klassiska rymdspel så som Wing Commander och Nintendos Star Fox, men utnyttjar den grafiska kapaciteten på IOS-plattformen till max.

Nu har den tredje delen i serien kommit, och utgör inget undantag. Det är troligtvis ett av de snyggaste spelen för plattformen, med avancerade ljuseffekter och vyer som du knappt kommer hinna njuta av i rymdstridens hetta.

Galaxy on Fire 3 finns ute nu för Iphone, Ipad och Ipod Touch. En Android-version är också på gång men något datum när det kommer är ännu inte tillkännagjort. Spelet är gratis att ladda ned, men erbjuder gott om köp inuti appen.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
4 svar

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.