Alto's Adventure får uppföljare

Hyllade utförsåkningen Alto's Adventure får en uppföljare i form av Alto's Odyssey som kommer nästa år. Hur många lamor som kommer att finnas med i spelet är dock okänt.

99mac har flera gånger tipsat om plattformsspelet Alto's Adventure, nu senast i form av ett jultips. På sin officiella blogg meddelar nu spelets utvecklare Built by Snowman att det blivit dags för en uppföljare. Titeln blir Alto's Odyssey, och det nya spelet kommer någon gång under 2017.

Utöver detta ges inga detaljer om spelets upplägg eller handling, men om föregångaren är något att gå efter lär det bjudas på festliga utmaningar och tjusig grafik med många fina detaljer.

Skriven av Jakob Nilsson

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.