Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nya Ipad Pro kan bli utan hemknapp

Enligt nya rykten kommer Apple att slopa hemknappen på sin nya Ipad Pro-modell. Plattan kan bibehålla dagens dimensioner men får en 10,9-tums skärm.

Apple planerar att göra en 10,9-tums #Ipad Pro utan hemknapp och som nästan helt saknar ram, rapporterar Mac Rumors. Mac Rumors har hämtat sina uppgifter från den japanska webbplatsen Mac Otakara.

Att minimera ramen på framsidan är ett sätt för Apple att till stora delar behålla 9,7-tumsmodellens dimensioner. I överkanten kommer det fortfarande finnas utrymme för den främre kameran men på plattans nederkant kommer antagligen hemknappen försvinna till förmån för mer skärmyta.

Den nya modellen förväntas också var aningen tjockare med sina 7,5 millimeters tjocklek i jämförelse med 9,7-tummodellens 6,1 millimeter.

Tidigare i höstas ryktades det att det kommer tre nya modeller av Ipad Pro. Då sades det att nästa Ipad Mini kan få Pro-funktioner. Även den stora modellen av Ipad Pro kommer enligt ryktet att uppdateras. Sedan ska det komma en tredje platta där det är osäkert hur stor den kommer bli. Enligt Mac Otakaras första rykte skulle modellen vara 10,1 tum, analytikern Ming-Chi Kou från KGI Securities förutspådde däremot att modellen skulle vara 10,5 tum och nu säger Mac Otakaras senaste rykte att skärmen kommer bli 10,9 tum. För några dagar sen kom också obekräftade uppgifter från Apples leverantörer i Taiwan att det är storleken 10,5 tum som gäller.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.