FZ

Testa dig själv – har du koll på gamla datorer?

På 99mac:s syskonsajt FZ erbjuds varje fredags chans att testa kunskaperna i form av ett quiz. Den här veckan handlar det om klassiska hemdatorer.

Geeks består inte bara av sajterna 99mac och SweClockers. Även spelsajten #FZ är en del av gemenskapen, och som helgunderhållning erbjuds där varje fredag ett klurigt quiz med ett särskilt tema varje vecka.

Den här veckan har våra kollegor satt ihop tio frågor om gamla klassiska hemdatorer. Så även om du ägde en Atari, Amiga eller C64 finns här gott om möjligheter att briljera. Kan du svara rätt på alla frågor?

Skriven av Jakob Nilsson

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.