FZ

Testa dig själv – har du koll på gamla datorer?

På 99mac:s syskonsajt FZ erbjuds varje fredags chans att testa kunskaperna i form av ett quiz. Den här veckan handlar det om klassiska hemdatorer.

Geeks består inte bara av sajterna 99mac och SweClockers. Även spelsajten #FZ är en del av gemenskapen, och som helgunderhållning erbjuds där varje fredag ett klurigt quiz med ett särskilt tema varje vecka.

Den här veckan har våra kollegor satt ihop tio frågor om gamla klassiska hemdatorer. Så även om du ägde en Atari, Amiga eller C64 finns här gott om möjligheter att briljera. Kan du svara rätt på alla frågor?

Skriven av Jakob Nilsson

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Nästa version av Samsungs Gear VR kan presenteras samtidigt som Galaxy S8. Den nya modellen kommer bland annat få en dedikerad kontroll.

Apple planerar att lägga till en röd variant av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, och ge mer lagringsutrymme till Iphone SE.