Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ansiktslyft för Google Play Music

Idag lanserar Google en uppdaterad version av Google Play Music, företagets konkurrent till musiktjänsterna Spotify och Apple Music.

I ett pressmeddelande kungör idag #Google att deras musiktjänst Google Play Music har fått en ordentlig uppfräschning. Uppdateringen finns nu tillgänglig för IOS, Android och webben i 63 olika länder runt om i världen. I pressmeddelandet skriver de att:

– Vi bygger vidare på vår mission att hjälpa våra användare att hitta rätt musik för varje tillfälle genom att idag lansera Google Play Music – som nu är smartare, mer lättanvänt och mycket mer behjälplig än tidigare.

Google Play Music använder maskininlärning som genom att lägga samman var du befinner dig, vad du gör och vädret tillsammans med handplockade spellistor skäddarsyr spellistor för dig ”var du än är, när du än vill lyssna”. Beroende på var du är och vad du gör föreslår alltså Google Play Music olika spellistor för dig, exempel som Google ger är att förslag på träningsmusik dyker upp när du är på gymmet eller musik som passar solnedgång föreslås när skymningen tar vid.

Utöver förbättrade och smartare musikförslag och spellistor har musiktjänsten fått en ny startmeny som är anpassad efter dig. Ju mer Google Play Music lär känna dig desto bättre förslag kommer appen ge dig enligt Google. Du kan även lyssna på skräddarsydda spellistor offline och Google uppdaterad kontinuerligt en offlinelista som baseras på vad du nyligen lyssnat på.

Namn
Google Play Musik
Plattform
Android, IOS
Utvecklare
Google, Inc.
Version
3.14.1007
Pris
Prenumerationskostnad, från 99 kr/månad.
Krav
Kräver IOS 8.2 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Språk
Svenska, arabiska, danska, engelska, finska, franska, förenklad kinesiska, grekiska, hebreiska, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, bokmål, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, spanska, thailändska, tjeckiska, traditionell kinesiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.