Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple ställer ut på Mobile World Congress

Efter att kortvarigt ha dykt upp på en lista över utställare har möjligheten uppstått att Apple kan delta under mässan Mobile World Congress i Barcelona.

#Apple brukar som regel inte ställa ut på elektronikmässor så som CES, IFA eller MWC. Det senaste stora framträdandet som inte var helt i egen regi skedde 2009 under mässan Macworld. Ett kort tag visade dock utställarlistan inför nästa års mässa Mobile World Congress i Barcelona att Apple skulle delta. Detta rapporterar Mac Rumors.

Listan visade att Apple bokat monterutrymme i mässans hall 8.1, i avdelningen som kallas App Planet samt två mindre utrymmen ovanför hall 2. En möjlighet är därmed att Apples närvaro på MWC kommer att handla om det kommande tävlingsprogrammet Planet of the Apps som Apple utvecklar.

Efter en kort stund plockades dock Apple bort från listan över utställare. Det hela kan alltså vara osant, eller alternativt är Apples närvaro på MWC inte öppet för allmänheten. Det är i vilket fall som helst knappast troligt att Apple kommer att lansera några nya produkter i samband med mässan. När Apple meddelade att de skulle sluta delta i Macworld-mässan uppgav de att de istället ville kommunicera med sina kunder genom sina egna butiker samt egna mediaevent.

Mobile World Congress går av stapeln i Barcelona mellan 27 februari och 2 mars nästa år.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.