Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple uppdaterar Iwork för Mac OS

I samband med nya Mac OS Sierra har Apple uppdaterat Iwork-programmen Pages, Numbers och Keynote.

Under sitt september-event visade Apple en ny funktion i produktivitetssviten Iwork som låter flera personer samarbeta kring ett och samma dokument. När IOS 10 släpptes förra veckan kom också nya versioner av #Iwork för IOS som möjliggjorde funktionen.

Ikväll har Apple släppt Mac OS Sierra för Mac, och som väntat har det nya systemet också fått sällskap av nya versioner av Iwork-programmen Pages, Numbers och Keynote. Förutom möjligheten att samarbeta på ett dokument får apparna också stöd för bilder med breda färgrymder, och stöd för funktionen att sammanfoga flera fönster i flikar.

Uppdatering sker via Mac App Store efter installation av #Mac OS #Sierra.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.