Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google håller event i oktober

I en video som Google la upp igår på Youtube avslöjar företaget att deras kommande event hålls den 4 oktober, men inte så mycket mer.

Igår lade Google upp en video på företagets officiella Youtube-kanal där de kungjorde datumet för deras kommande event, 4 oktober smäller det. Utöver detta gav #Google i princip ingen vidare information. Enligt Android Police kommer eventet äga rum i San Francisco klockan 9 på morgonen lokal tid. Det motsvarar 18:00 svensk tid.

Videon de la upp innehåller en rektangulär form mot vit bakgrund som under 30 sekunder går från en liggande långsmal form till vad som ser ut att vara siluetten av en mobil.

Google har även skapat webbplatsen madeby.google.com där du kan skriva upp dig om du vill veta mer om det kommande eventet. Med största sannolikhet kommer Google att under eventet lansera sina egna mobiler Pixel och Pixel XL.

Android Police spår även att Google kommer att lansera en 4K Chromecast, Google Home och Googles egna Daydream headset. 99mac rapporterade tidigare i våras från Googles utvecklarkonferens där de presenterade kommande produkter. Alla artiklar finns samlade under hashtaggen #googleio-2016.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.