Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

v4: Sveriges bästa Macforum

Ett huvudmål med 99mac version 4 har varit att höja kvaliteten och fokus på Macintoshdiskussioner - kort sagt: 99mac ska vara landets bästa Macforum.

Det finns naturligtvis många arbetsmetoder för att nå målet. Vi har valt följande förändringar:

- Förändrad organisation för 99mac och för forumet. I en separat diskussion berättar vi mer om en tydligare och förbättrad struktur med fler ansvariga och mindre arbetsbelastning per person.

- 99% Macrelaterade diskussioner - vårt systerforum Offtopic.se kompletterar 99mac på ett ypperligt sätt. 99mac blir ensamma om detta koncept i svenska Macvärlden.

- Vi kommer separera redaktionellt material ifrån forumdiskussioner (kommentarer till nyheter kommer fortfarande finnas i forumet men själva nyheterna finns endast på förstasidan). Om du vill kommentera just detta - använd Feedbackforumet.

- Nya forumregler kommer presenteras inom någon vecka och gäller som allmänna villkor för att få utnyttja våra tjänster.

- Snabbare och bättre sökfunktioner inbyggda i 99mac.

- Ett internationellt forum för dom som inte talar Svenska men ändå vill kommunicera med 99mac.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.