Amazon säljer Iphone 7-tillbehör

Nätbutiken Amazon har lagt ut ett flertal tillbehör för Iphone 7 bara timmen innan Apples lansering av telefonen.

#Amazon är världens största handelsplats på nätet, och erbjuder alla möjliga typer av varor från musik och film, skönhetsprodukter och elektronik.

Bara en kort stund innan den väntade lanseringen av #Iphone 7 har Amazon publicerat en samlingssida med en stor mängd tillbehör för den nya telefonen.

Kommentarer
1 svar

Apples Iphone-försäljning minskar för tredje kvartalet i rad, och intäkterna från Kina har minskat med 30 procent jämfört med samma kvartal föregående år. Men tjänster växer så det knakar.

Apples nya Macbook Pro finns redan på bild, i den senaste versionen av Mac OS Sierra. Bilderna bekräftar också den nya funktionen Magic Toolbar.

99mac testar Swift Playgrounds, Apples senaste satsning på utbildning inom programmering.

Imorgon håller Microsoft ett event för att visa upp det senaste kring Windows 10, och enligt uppgift kommer också en ny stationär dator visas upp.

Nästa år förväntas Apple uppdatera Iphone och prognoserna kring den nya mobilen har redan börjat cirkulera. Om Robert Scoble får bestämma blir nästa Iphone en helt genomskinlig glassmörgås.

I slutet att förra veckan drabbdaes ett flertal stora webbsajter av problem. Orsaken var en massiv överbelastningsattack med uppkopplade prylar som verktyg.