Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uber testar självkörande taxibilar

Taxitjänsten Uber drar nästa månad igång testresor med självkörande bilar, med möjlighet för resenärer att testa.

Taxitjänsten #Uber har på kort tid etablerat sig i många städer och lockat resenärer genom sin app. Uber har också tidigare uppgett att de arbetar på självkörande fordon som på sikt ska kunna göra att chaufförer inte behövs.

Nu avslöjar bolaget att de första självkörande taxibilarna kommer att börja testas med resenärer redan nästa månad. Det avslöjar Ubers vd Travis Kalanick i en intervju med Bloomberg.

Det är i den amerikanska staden Pittsburgh som Uber kommer att rulla ut runt 100 stycken Volvo XC90 modifierade för självkörning. Varje fordon kommer dock att bemannas av en tekniker som ska kunna ta över kontrollen om så behövs, och en person till som observerar och tar anteckningar. Varje bil ska också utrustas med en extra dator som spelar in färddata.

Kunder i staden som anlitar Uber har alltså möjlighet att bli bland de första att åka runt i en självkörande bil. Som tack för att de deltar i experimentet kommer också resan att bli gratis.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.