Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Intel börjar tillverka ARM-processorer

Intel har haft svårt att få fotfäste i mobilbranschen, och sluter nu ett avtal med ARM om att licenstillverka konkurrentens processorer.

Världens största tillverkare av processorer är #Intel, som dock haft svårt att etablera sig inom segmentet för mobila enheter. För att utöka sin verksamhet som kontraktstillverkare har nu Intel slutit avtal med konkurrenten #ARM om att producera deras processorer på licens. Detta meddelade de båda företagen på Intel Developer Forum som hålls i San Francisco under veckan.

Avtalet ger Intel möjlighet att knyta lukrativa kontrakt med beställare av ARM-processorer, så som Apple, Samsung och Qualcomm. Apple använder exempelvis arkitektur från ARM i produkter som Iphone, Ipad och Apple TV.

Avtalet innebär också att ARM-processorer kommer att kunna produeras med Intels tillverkningsprocess på 10 nanometer. Först ut blir koreanske mobiljätten LG, som kommer att använda sig av Intels fabriker för att skapa en "mobil plattform i världsklass".

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.