Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Efterlängtat mörkt läge för Twitter på Android

Nu finns en inställning för mörkt läge till Twitters Android-app tillgänglig.

9to5Google rapporterar att det nu går att ställa in mörkt läge till Twitter-appen på Android. I föregående versioner har #Twitter-appen alltid haft ett väldigt ljust tema med vitt och blått som färger. Detta har gjort att det varit krångligt att läsa tweetar på natten eftersom det är påfrestande för ögonen och håller hjärnan vaken längre.

Förra månaden när Twitter förnyade appens design lade de därför till ett mörkt läge som ska göra det mindre ansträngande för användarna att använda appen på kvällen. Efter en lång testperiod finns nu inställningen tillgänglig för Androidanvändare. Inställningen har samma mörkblå nyans som finns i appen till Mac och påverkar appen som helhet.

Det finns sedan tidigare en inställning för Android som låter utvecklare automatiskt byta mellan ljusa och mörka teman beroende på tidpunkt, dessvärre är det något som Twitter hittills inte använt sig av. De använde dock den funktionen under testperioden så förhoppningsvis är det något som de kommer att lägga till stöd för i framtiden.

Det mörka läget kommer troligen till Twitter för IOS också någon gång framöver.

Vill du läsa mer om mörkt läge på mobilen?
Guide: Så hanterar du Night Shift
Mörkt läge funnet i IOS 10

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.