Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Plejmo sponsrar Stockholms filmfestival

Filmtjänsten Plejmo går in som huvudsponsor av Stockholms filmfestival, vilket bland annat innebär att en del av festivalens filmer kommer att göras tillgängliga via tjänsten.

I höst drar Stockholms filmfestival igång för 27:e året i rad, men redan i sommar kommer det att bli filmvisningar utomhus i Rålambhovsparken. Den strömmande filmtjänsten #Plejmo är festivalens huvudsponsor i år, vilket bland annat betyder att en del av filmerna kommer att göras tillgängliga också via tjänsten.

– Stockholms filmfestival och Plejmo delar passionen för kvalitetsfilm. Genom samarbetet ska vi ge festivalbesökare möjlighet att ta del av fler kvalitetsfilmer på plejmo.com. De som inte kan ta sig till festivalen i Stockholm får istället möjlighet att ta del av utvalda filmer från Stockholms filmfestival via vår filmtjänst, säger Mathias Eglund, vd för Plejmo i ett pressmeddelande.

Filmvisningarna utomhus i Rålambhovsparken kommer att pågå fem kvällar mellan den 17–21 augusti. Sommarbion är gratis att besöka. Filmfestivalen inleds sedan den 9 november och pågår fram till den 20 november. Där kommer 200 filmer från 70 länder att visas för besökarna.

Program Sommarbio 2016

17/8

En kärlekshistoria

18/8

Mannen på taket

19/8

Hair

20/8

Saturday Night Fever

21/8

Midnight Special

Tid
Från klockan 18 säljs popcorn, dryck och annat. Vid 21:00 (om det är tillräckligt mörkt) börjar filmen
Plats
Rålambhovsparken i Stockholm, vid skateparken
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.