Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Android N blir Nougat

Det står nu klart att Googles nya version av sitt mobila operativsystem får namnet Android Nougat.

Under konferensen Google I/O förra månaden meddelades att det kommande operativsystemet Android N ännu inte hade något kodnamn, och att Googles användare själva skulle få hjälpa till att föreslå vilken sötsak systemet skulle döpas efter.

Via Twitter meddelar nu #Google att namnet är beslutat, och det blir #Android Nougat som systemet kommer att kallas. Google har ännu inte meddelat exakt datum för en skarp version av den nya Android-versionen, mer än att det blir under årets tredje kvartal. Den senaste betaversionen, Developer Preview 4, gjordes tillgänglig 15 juni.

Tidigare versioner av Android har kallats Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, Kitkat, Lollipop och Marshmallow.

Visste du...?

  • Nougat är en konfektvara som används i bakverk och som fyllning i chokladkonfekt och glass.

  • Nougat består av socker, matfett och nötter eller mandel.

  • Nougat tillverkades först i franska Provence av ljus honung, som blandades med vit och grön mandel eller pistaschmandel, kokades ihop till rätt konsistens och beströddes med fint mjöl. Detta är vit nougat som även kallats Marseillenougat eller Montélimarnougat.

  • Lägger man mandeln i karamelliserat socker, får man brun nougat.

  • En annan variant är Wienernougat, som i Tyskland kallas Schmelz-Schokolade ("smält choklad"). Denna variant innehåller socker, kakaosmör, mandel och kakaomassa.

(källa: Wikipedia)

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.