Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Alto's Adventure får nya funktioner

Succéspelet Alto's Adventure uppdateras med möjligheten att ta foton av snowboardturen, samt ett zen-läge för maximal avkoppling.

Det sidskrollande snowboardspelet Alto's Adventure blev förra året en stor succé på IOS, och kom i början av året även till Android och Kindle Fire. Nu har spelet uppdaterats till version 1.3 och i samband med detta fått några nya funktioner som kan göra det värt att återkomma till, även för den som klarat alla spelets 180 olika mål.

Med hjälp av ett nytt fotoläge från pausmenyn är det lätt att ta snygga bilder på Alto och hans kamrater när de susar nedför Nepals branta snötäckta berg. Bilderna kan sedan delas på sociala nätverk. En annan nyhet är Zen-läget, där den som bara vill njuta av en åktur kan göra detta utan att bekymra sig om att ramla på ändan eller samla poäng. Zen-läget bjuder också på helt ny avslappnande musik.

Slutligen har spelet också översatts till tre nya språk, nämligen arabiska, polska och turkiska, samt fått några mindre buggfixar och mindre förbättringar.

Namn
Alto's Adventure
Plattform
IOS
Utvecklare
Snowman
Version
1.3
Pris
40 kronor
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Språk
Svenska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, arabiska, danska, engelska, franska, italienska, japanska, koreanska, nederländska, norska bokmål, polska, portugisiska, ryska, spanska, turkiska, tyska, walesiska

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.