Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 7 lånar friskt från Ipad Pro

Rykteskarusellen runt dubbla kameror i Iphone 7 fortsätter, men det senaste tillskottet skvallrar om att högtalarna växer till hela fyra stycken.

Med några månader kvar till presentationen och lanseringen av vad som sannolikt får produktnamnet #Iphone 7 är rykteskarusellen i vanlig ordning ytterst aktiv. Vi har tidigare rapporterat om rykten som påstår att Iphone 7 Plus ska få dubbla kameror, något som nu får ytterligare stöd av rykten som påstår att Apple byter leverantör från Sony till #LG.

Anledningen till bytet uppges vara att Sony har problem med att producera tillräckliga kvantiteter av kameramoduler efter jordbävningen som nyligen ägde rum i Kumamoto i Japan. Sydkoreanska LG lider inte av dessa problem, och uppgifterna påstår att LG ska leverera dubbla kameramoduler till Iphone 7 Plus samt en kameramodul med optisk bildstabilisering (#OIS) till en 4,7-tumsmodell av Iphone 7. I tidigare produktfamiljer har det endast varit Plus-modellerna som utrustats med optisk bildstabilisering, något som alltså kan bli standard i Iphone 7-familjen.

De senaste ryktena gör gällande att Iphone 7-modellerna kommer att utrustas med fyra högtalare, en funktion som först introducerades med Ipad Pro-familjen där de används till att förstärka plattornas stereoljud. Ytterligare en funktion som påstås lyftas från Ipad Pro-familjen är kontaktpinnarna Apple kallar för Smart Connector som hos #Ipad Pro används för att ansluta tillbehör som externa tangentbord.

En nyligen läckt bild påstås visa konstruktionen för en av Iphone 7-modellerna där man utöver dubbla kameralinser kan skymta en omdesignad konstruktion för telefonens radioantenner längsmed telefonens övre och nedre kant. I höst vet vi vilka av dessa rykten som visar sig stämma helt enkelt.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.