Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook besöker Indien

Apples vd Tim Cook har lämnat Kina för Indien där han under ett par dagar besöker flera städer för att träffa operatörer, landets premiärminister och utvecklare.

Nyligen spenderade Apples vd Tim Cook tid i Kina där han bland annat provade på att åka taxi med Didi Chuxing, ett företag som Apple investerat en miljard dollar i, och träffa apputvecklare. Efter Kina är det nu dags för ett annat resmål. Cook har landat i Indien, en annan viktig marknad för Apple.

Under besöket i landet kommer Tim Cook att besöka flera städer för att slutligen träffa landets premiärminister i New Delhi. Via sitt Twitter-konto berättar Cook att han träffat några av Indiens bästa apputvecklare som har "innovativa appar och många idéer för framtiden."

Tim Cook kommer också att träffa ledare för Indiens teleoperatörer under sitt besök för att diskutera möjliga samarbeten nu när 4G-nät blir allt vanligare. Den ökade tillgängligheten av 4G tros kunna öka Iphone-försäljningen i landet.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.