Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vnyl lanserar trådlös smart vinylspelare

Den smarta spelaren Trntbl vill integrera vinylskivorna med trådlösa ljudsystem och strömmande tjänster genom stöd för Airplay, Bluetooth, Spotify och Sonos.

Företaget Vnyl erbjuder en prenumerationstjänst för vinylskivor, men släpper till sommaren också vad de kallar för "världens första" trådlösa vinylspelare som de kallar Trntbl.

Detta är en sanning med modifikation, då det sedan tidigare finns spelare som kan ansluta till Bluetooth-högtalare. Men Trntbl tar uppkopplingen några steg längre, och erbjuder även stöd för Airplay och högtalarsystemet Sonos. Dessutom kan skivspelaren automatiskt identifiera de låtar som spelas och dela dessa på sociala nätverk.

Även en integration med musiktjänsten Spotify finns, där det går att skapa automatiska spellistor utifrån de låtar som snurrar, och en funktion där kompisar kan ansluta och lyssna på musiken i realtid.

Vinylspelaren Trntbl börjar säljas i två färger till sommaren och kommer att kosta 420 dollar, motsvarande 3 400 kronor. Genom att förhandsboka nu blir priset däremot bara 351 dollar eller 2 800 kronor, exklusive moms.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.