Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Miljardär säljer sina Apple-aktier

Investeraren och miljardären Carl Icahn har sålt hela sitt innehav av Apple-aktier, på grund av den osäkra situationen i Kina.

Miljardären Carl Icahn ägde i slutet av förra året 45,8 miljoner aktieandelar i Apple, och har flera gånger beskrivit företaget som en given investering. I en intervju med tv-kanalen CNBC meddelar nu Icahn att han sålt hela sitt innehav i Apple, rapporterar Reuters.

Anledningen uppges vara oro över situationen i Kina, som är en av Apples viktigaste marknader. Landets långsammare tillväxt tillsammans med den politiska styrningen i Kina har fått Icahn att tänka om. Han säger:

– Tim Cook har gjort ett mycket bra jobb. Jag ringde honom i morse och berättade för honom, och han blev såklart lite ledsen. Jag sa till honom att det [Apple] är ett fantastiskt företag.

Tidigare denna månad stängde Kina ned Apples digitala butiker Ibooks Store och Itunes Movies.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.