Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Instagram testar svartvit design

Instagram-appens design har piffats upp många gånger genom åren, men nu testas en mer avskalad och svartvit design som ger mer fokus på själva innehållet.

Ett fåtal Instagram-användare har fått testa en version av appen med ny design, där de blå- och grå-täckta design-elementen bytts ut mot en monokrom look. Den enda färg som sticker ut i denna testversion är den orange accentfärgen som används för bland annat notiser.

Ikonerna för varje flik i bottenraden har också bytts ut mot avskalade varianter, likaså i gränssnittet när ett nytt foto ska tas. Flera användare har via Twitter lagt upp skärmdumpar på den nya designen.

I ett uttalande till Mashable bekräftar #Instagram att en testversion har skickats ut till en liten andel av tjänstens över 400 miljoner aktiva användare. När eller om den nya designen ska rullas ut till alla användare är oklart.

Nyligen uppmärksammades det också att Instagram lagt till ett sökfält i följar-listor för utvalda användare, något som många användare länge efterfrågat. I nuvarande version måste du skrolla igenom hela din lista på följare för att se om en viss person följer dig eller inte.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.