Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gratis mac.se konto vid storköp på AppleStore

Mac.se erbjuder ett kostnadsfritt årsabonnemang vid samtidigt köp av datorprodukter för minst 7500kr inkl moms på AppleStore från och med måndag.

Normalpriset för ett mac.se abonnemang är 375kr. Kampanjen sträcker sig från måndag fram till midsommar och kräver att du uppfyller några enkla krav (se nedan).

1. Du måste använda någon av våra AppleStore länkar på 99mac för att komma till AppleStore, då registreras nämligen köpet genom vårt länksystem och vi är säkra på att just du har gjort köpet. (AppleStore ger oss provision som täcker kostnaden för mac.se kontot). Din order måste vara på minst 7500kr inkl moms.

AppleStore menyn finns under menyraden på 99mac

2. Du måste skicka en kopia på din order till info@mac.se - det viktiga är att datumet, ditt namn och orderns totalsumma finns synligt.

3. Efter att vi mottagit ovanstående information får du ett presentkort per mail som ger dig möjlighet att registrera ett valfritt mac.se konto kostnadsfritt. Du kan även överlåta presentkortet till någon om du vill.

4. Detta erbjudande gäller en gång per order. Om du lägger flera order á minst 7.500kr får du flera abonnemang!

5. Detta erbjudande gäller ifrån måndag 10:e Maj till 30:e Juni 2004.

Läs mer om mac.se

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.