Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper ytterligare betaversioner

Apple följer upp med nya betaversioner av sina operativsystem, mest med buggfixar men också några nya funktioner.

Apple släpper en andra betaversion av sina fyra operativsystem för Mac, IOS-enheter, Apple TV och Apple Watch. För två veckor sedan släpptes de första betorna av OS X 10.11.4, IOS 9.3, TV OS 9.2 och Watch OS 2.2. Betaversionerna är riktade mot utvecklare.

De nya betaversionerna innehåller inte så många uppenbara nya funktioner jämfört med de första. På Mac gav första betan av OS X 10.11.4 en del nya funktioner, så som möjligheten att skydda dokument i appen Anteckningar med lösenord.

IOS 9.3 introducerade funktionen Night Shift som anpassar bildskärmen på en Iphone eller Ipad om det är mörkt i rummet. I andra betan finns nu en aktiveringsknapp i Kontrollcenter för att styra funktionen. IOS 9.3 låter också en Iphone parkoppla med flera Apple Watch som kör Watch OS 2.2. Apple Watch har också fått en ny version av appen Kartor.

TV OS 9.2 ger stöd för appar i mappar på Apple TV och tillåter parkoppling av ett trådlöst tangentbord. Den andra betaversionen ger dessutom åtkomst till Icloud Bildbibliotek och stöd för Live Photos.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.