Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Publik beta av OS X 10.11.4 tillgänglig nu

Den första publika betaversionen av kommande uppdateringen OS X 10.11.4 har nu börjat rulla ut i Mac App Store. Utöver de sedvanliga förbättringarna i stabilitet och prestanda finns här även nya funktioner att testa.

För några dagar sedan skrev vi om att Apple börjat göra en rad betaversioner av företagets operativsystem tillgängliga för nedladdning, och nu har två av dessa börjat rulla ut till registrerade betatestare.

Den första publika betaversionen av OS X 10.11.4 för med sig mestadels förbättringar i stabilitet och prestanda, men två nya funktioner finns tillgängliga för test i denna version. En sådan nyhet är att Live Photos nu kan förhandsgranskas direkt i Meddelanden, vilket tidigare var begränsat till Bilder. En annan nyhet är att du kan lösenordsskydda dina alster i Anteckningar.

Utöver detta har den första betaversionen av IOS 9.3 nu gått från att vara en stängd till öppen betaversion och kan därmed laddas ner av alla som inte räds att testa ej färdigställd mjukvara.

Skriven av Andreas Eklöv

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.