Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läs mer om 99mac:s historia

Idag presenterar vi ytterligare en mindre uppdatering av 99mac som är efterlängtad av många. Flera nya informationsidor presenterar tjänsterna och berättar om vår gemensamma historik.

Du hittar dom nya sidorna i en ny menyrad längst upp på alla sidor.

Fler sidor kommer inom kort och dom redan befintliga sidorna kommer kompletteras med mer information efter att vi fått feedback av er medlemmar. Läs mer om vår treåriga historia med en mängd roliga händelser som många minns.

Nästa vecka kompletterar vi med nya forumregler och allmänna villkor, mer information om testlabbet och hur vi utför testerna samt en presentation av hela 99mac-teamet som står bakom denna sajt. Till sist kommer vi även presentera framtidsplanerna och berätta mer om hur vi finansierar verksamheten.

För dig som är uppmärksam behöver vi nog inte berätta att logotypen i "99mac grey" utseendet numera är mörkgrå istället för svart.

Läs mer om 99mac
Utdrag ur vår historiebok

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.