Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple ger Jeff Williams nytt jobb

Jeff Williams utses till Apples COO, chief operating officer, och marknadschefen Phil Schiller får fler ansvarsområden.

Med ett nytt pressmeddelande berättar Apple om några förändringar i företagets topp. Jeff Williams utses till COO, chief operating officer, eller operativ chef som titeln blir på svenska. Johny Srouji blir senior vice president för hårdvarutekniker och marknadschefen Phil Schiller får ett nytt ansvarsområde som chef över App Store på alla plattformar.

Jeff Williams har varit på Apple sedan 1998 och har sedan 2012 lett Apples leverantörkedja, service och support. Han spelade en stor roll i lanseringen av Iphone och överser också utvecklingen av Apple Watch.

Phil Schiller kommer att ansvara för Apples alla digitala butiker där App Store för IOS är den största. Nyligen tillkom en app-butik för Apple TV.

En ny person kommer också att börja på Apple under det första kvartalet 2016. Företaget anställer Tor Myhren med titeln vice president of marketing communications. Han kommer att svara direkt till vd:n Tim Cook.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.