Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple visar 3D Touch med hjälp av specialbord

Apple tillämpar ett specialbyggt bord för att visa upp den nya funktionen 3D Touch i Iphone 6S och 6S Plus.

För att visa upp den nya funktionen 3D Touch provar Apple ett annorlunda grepp i sina flaggskeppsbutiker i San Francisco och New York. De nya telefonerna Iphone 6S och Iphone 6S Plus är i butiken kopplade till ett speciellt bord som i själva verket är en stor bildskärm.

Besökare kan testa 3D Touch på telefonerna genom att trycka på hemskärmens bakgrundsbild med en fisk på. Fisken på bilden rör sig, och i butiken resulterar det också i svallvågor på bordet runt telefonen, olika mycket beroende på hur hårt det trycks. Hur det hela fungerar visas i en video från Grate App.

Enligt uppgift har borden själva inte någon touch-funktionalitet, utan är bara kopplade att reagera på tryck från telefonen.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.