Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ipad Pro även till Sverige i november

Även Sverige kommer att få Ipad Pro i november, enligt information på Apples webbplats.

Under sitt september-event lanserade Apple sin största surfplatta hittills, nämligen Ipad Pro som har en bildskärm på 12,9 tum och bland annat en särskild penna som tillbehör. Enligt Apple kommer #Ipad Pro att börja säljas i november, men fram till nu har det varit osäkert om detta bara gäller USA eller inte.

Nu ser det dock ut som att även svenskar får chansen att köpa den stora plattan. Apples svenska webbplats har uppdaterats med information där det står att Ipad Pro kommer att börja säljas i november.

Svenska priser är dock ännu inte utskrivna. I USA kommer de två modellerna av Ipad Pro att kosta 799 och 949 dollar. Det skulle motsvara cirka 6 500 och 7 800 kronor exklusive moms. Priserna kan dock bli något högre än så i Sverige. Som jämförelse kan nämnas att Apple Watch i rostfritt stål och länkarmband kostar 949 dollar i USA, och i Sverige 10 995 kronor inklusive moms.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.