Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Betabrand lanserar väska som döljer datorn under jackan

En ny ryggsäck från Betabrand är så pass liten och tunn att den kan döljas under jackan. Ett praktiskt sätt att skydda den bärbara datorn från både regn och tjuvar.

Ryggsäckar är praktiska, särskilt för människor som behöver bära med sig en bärbar dator till och från jobbet. Men de sticker ofta ut en hel del till andra resenärers stora förtret. Att gå med en ryggsäck på ryggen kan också locka till sig oönskad uppmärksamhet från tjuvar.

Betabrands senaste ryggsäck försöker göra något åt det här med sin senaste skapelse Under-the-Jack Pack. Det är en liten ryggsäck gjord för att bäras under exempelvis jackan utan att synas.

Ryggsäcken erbjuds i två storlekar, antingen för 13- eller 15-tums datorer och kostar 78 dollar, motsvarande 660 kronor. Frakt, skatt och tullavgifter tillkommer. De första leveranserna kommer att ske i januari nästa år.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.