Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Strömmad musik blir gratis för Tre-kunder

Operatören Tre inför fri dataanvändning för strömmad musik för samtliga mobil- och bredbandskunder med start idag.

Allt fler väljer att strömma musik via tjänster som Spotify, Deezer eller Tidal. Med start idag inför operatören Tre fri dataanvändning när det gäller strömmad musik för både privat- och företagskunder. Det innebär att kunder fritt kan lyssna på musik utan att det påverkar abonnemangets surfpott.

– Efter att ha tittat på svenskars underhållningsvanor och vad som är viktigt i folks liv tog vi beslutet att införa fri musikstreaming för alla våra kunder. Musik är en del av vårt DNA och något som sprider glädje och gör tillvaron lite roligare för väldigt många oavsett ålder, säger Nicholas Högberg, vd Tre Sverige i ett pressmeddelande.

Tres kunder kan via utvalda program strömma musik utan att det påverkar abonnemangets surfpott. Från och med idag kan kunder fritt strömma musik via Spotify, Deezer och Tidal, men andra tjänster kan komma att läggas till framöver.

Fri surf för musik aktiveras den 31 augusti för samtliga privat- och företagskunder som har mobil- eller bredbandsabonnemang, men gäller inte kontantkortskunder.

Tre meddelar också att det bara är ljudfiler som kan strömmas fritt, andra datakrävande tjänster som exempelvis rörligt videomaterial räknas från abonnemangets surfpott.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.