Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple hyr större lokal för Iphone‑event

Årets Iphone-event kan vara inbokat i en ny och större lokal än de som Apple använt tidigare år, enligt nya uppgifter.

Nu är det inte långt kvar till nästa Iphone-event i San Francisco som uppges vara inbokat till den 9 september. Till evenemanget kan Apple ha hyrt en större lokal än tidigare år för att få plats med fler gäster, rapporterar Hoodline.

Vid tidigare pressevenemang har Apple använt sig av bland annat Yerba Buena Center som rymmer 1 470 personer och Flint Center som rymmer 2 400 personer. Några ledtrådar tyder på att företaget i år hyr Bill Graham Civic Auditorium som rymmer hela 7 000 personer. Att något större är i görningen märks inte minst på att lokalen vaktas av både polis och väktare sedan ett par dagar tillbaka.

Enligt dokument från ett planeringskontor i San Francisco är lokalen uthyrd för ett privat evenemang från 4 september till 13 september. Det skulle ge Apple tillräckligt med tid för att förbereda och dekorera lokalerna.

Dokumenten visar också att några fönster ut mot gatan kommer att modifieras med stora logotyper. På skisser ser logotypen ut som en femuddig stjärna, men den skulle kunna ersättas med Apples logotyp som ryms på samma yta.

Förra årets Iphone-event hölls också den 9 september. Apple skickade ut inbjudningar till media och andra gäster den 28 augusti. Gör de samma sak i år får vi se hur årets version av inbjudningarna ser ut nu på fredag.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.