Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples mångfaldsrapport: "Vi har mer att göra"

För ett år sedan publicerade Apple sin första rapport om mångfald, och nu har det blivit dags att sammanfatta året i en andra rapport.

Apple har uppdaterat sin rapport om #mångfald på företaget. Den första rapporten kom för ett år sedan, och trots att det inte är några dramatiska förändringar understryker siffrorna att en del ändå hänt under året.

Det är fortfarande mestadels män som är anställda hos Apple – 69 procent jämfört med 70 procent i den förra rapporten. Apple har dock ökat anställningen av kvinnor, och av de nyanställda under de senaste 12 åren har 35 procent varit kvinnor. Det är en förbättring med 65 procent, och totalt har 11 000 kvinnor anställts av företaget under året.

Vad gäller hudfärg och etnicitet är de anställda till 54 procent vita, jämfört med 55 procent för ett år sedan. Anställda asiater har ökat från 15 till 18 procent, och anställda svarta har ökat från 7 till 8 procent.

Apples vd Tim Cook skriver i ett uttalande på Apples webbplats:

"Vi är stolta över de framsteg vi gjort, och vår tro på mångfald är lika stark. Men vi vet att det är mycket arbete kvar att göra. Vissa människor kommer att läsa den här sidan och se våra framsteg. Andra kommer att se hur långt vi har kvar att gå. Vi ser båda. Och ännu viktigare än dessa siffror ser vi tiotusentals Apple-anställda över hela världen som talar dussintals språk och arbetar tillsammans. Vi firar dessa olikheter och de många fördelar våra kunder får som ett resultat."

Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.