Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tågresenär arresterad för Iphone-laddning

En resenär i London arresterades för att han laddade sin Iphone med ett eluttag på tåget.

Batteritiden på våra telefoner är ofta ett bekymmer när vi är ute och reser. Platser nära eluttag brukar vara extra populära – men se upp för eventuella förbudsskyltar. En man i London passade på att ladda sin Iphone i ett elluttag på ett pendeltåg förra veckan och blev arresterad för att ha "abstraherat el", rapporterar Wired.

Eluttagen ombord på pendeltågen i London är tydligt utmärkta med skyltar som meddelar att de endast är till för städare. Mannen ska också ha blivit aggressiv i samband med arresteringen. Han la själv ut sitt häktningsprotokoll på Twitter som uppger "abstrahera electricitet telefonladdare med telefon. Oacceptabelt beteende" som anledningar för arresteringen. Mannen har senare raderat sina meddelanden.

Resenären har förmodligen abstraherat en väldigt liten mängd el då Wired konstaterar att kostnaden för att hålla en Iphone fulladdad under ett år är mindre än ett brittiskt pund.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
33 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.