Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logi Blok – ny serie produkter för Ipad

Nu finns de första produkterna med Logitechs nya varumärke Logi. Serien Blok består av skal och fodral för Ipad.

Nyligen berättade #Logitech om sitt nya varumärke Logi och nu kommer de första produkterna med namnet. Den nya produktserien Blok består av stryktåliga fodral för Ipad.

Blok-serien kännetecknas av de fyrkantiga hörnen som ska skydda Ipaden där den behöver det som mest vid exempelvis fall ned i golvet. Serien består av tre fodral varav ett har ett inbyggt tangentbord.

#Logi Blok Protective Shell är ett skal med tillhörande skärmskydd som kommer i varianter för Ipad Air 2 och Ipad Mini i färgerna svart, rödviolett och blått. Prislappen visar 449 kronor.

Logi Blok Protective Case passar Ipad Air 2 och har ett inbyggt stativ för att ställa upp och vinkla enheten. När fodralet stängs skyddas skärmen mot repor. Också det här erbjuds i färgerna svart, rödviolett och blått och kostar 749 kronor.

Slutligen finns Logi Blok Protective Keyboard Case som passar Ipad Air 2 och som kommer med ett inbyggt tangentbord och stativ. Tangentbordet är trådlöst och kan tas av. Fodralet säljs i svart och blått för 1 399 kronor.

Alla produkterna kommer att finnas i butiker världen över med start i augusti i år.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.