Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Twitter-konto listar allt Beats 1 spelar

UPPDATERAD. För den som undrar vad som spelas på radiokanalen Beats 1 finns det nu ett inofficiellt Twitterkonto som stillar nyfikenheten.

Sändningarna i Apples globala radiostation Beats 1 pågår dygnet runt sedan starten för några dagar sedan. Självklart syns vad som spelas just nu, men för den som hörde något bra för ett tag sedan och vill hitta tillbaka till låten finns det nu ett Twitter-konto som vill hjälpa till.

Det som spelas just nu kan läggas till i "Min musik" för att spelas igen när som helst, men för lyssnare som är ute och kör eller upptagna med något annat är det inte alltid praktiskt möjligt att hinna med under tiden som låten pågår.

Som tur är finns det nu ett inofficiellt Twitter-konto som kan hjälpa till att hitta tillbaka till den där låten du hörde för en stund sedan som var så bra. Utvecklaren Callum Jones står bakom kontot @Beats1plays som automatiskt publicerar inlägg med vad som spelas.

Apple erbjuder något liknande, men endast i Itunes. I fönstret längst upp där det står vad som spelas finns det en ikon som ser ut som en punktlista som visar vilka låtar du lyssnat på senast och i vilken enhet.

Artikeln har uppdaterats med hur man ser vad som spelas i Beats 1 via Itunes.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.