Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple börjar tillverka nästa Iphone

Apple har redan påbörjat produktionen av årets Iphone-modeller, inför en väntad lansering i september.

Traditionellt släpper Apple nya versioner av sin smarta mobil Iphone under hösten, i god tid innan den lukrativa julhandeln kommer igång. I år väntas förra årets modeller Iphone 6 och 6 Plus uppdateras till #Iphone 6S och 6S Plus. Väntade förändringar är snabbare processor, bättre kamera och en ny rosa guldfärg.

Årets telefoner tros behålla samma design, men enligt analytikern Ming–Chi Kuo kommer tjockleken att öka med cirka 0,2 millimeter på grund av att tryckskärmen också får stöd för Force Touch. Tekniken gör att telefonen kan skilja mellan hårda och lätta tryck på skärmen, och finns sedan tidigare i Apple Watch och styrplattan på Apples senaste bärbara datorer.

Nu rapporterar Bloomberg att produktionen av de nya Iphone-modellerna har inletts inför en lansering i september och hänvisar till personer insatta i tillverkningsprocessen. Eftersom designen till stor del är samma som förra året väntas inga större problem vid tillverkningen.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.