Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Superstjärnor dyker upp i Beats 1

Tillsammans med Apple Music drar också radiokanalen Beats 1 igång. Flera kändisar kommer att dyka upp i sändningarna, antingen i intervjuer eller som värdar för egna program.

En del av kommande #Apple Music är radiostationen Beats 1 som ska sända dygnet runt från tre städer. Tre programledare kommer att fylla sändningstiden med innehåll: Ebro Darden, Julie Adenuga och Zane Lowe. Den senare är välkänd från brittiska BBC:s Radio 1 där han lyfte fram ny musik.

Sändningarna drar igång den 30 juni och Zane Lowe berättar lite mer om vad vi kan vänta oss via sitt Twitter-konto. Hans första intervju för Beats 1 är med rapparen Eminem.

Andra kända musiker kommer att vara värdar för egna program, rapporterar New York Times som skrivit ett personporträtt om Zane Lowe. Elton John kommer exempelvis att ha ett program som heter "Elton Johns Rocket Hour". Det beskrivs som en eklektisk mix mellan gamla och nya låtar.

Rapparen Dr Dr får också ett eget program som kommer heta "The Pharmacy". Han var en av grundarna av Beats innan Apple köpte upp bolaget. Drake som presenterade Apple Music på scenen tillsammans med Eddy Cue och Jimmy Iovine kommer också att ha ett program.

Andra värdar som kommer att hålla i program med ännu okända namn är Pharrell, Josh Homme, Disclosure och St Vincent. Det kommer inte bara att vara musiker som får äran att prata i Beats 1, skådespelaren Jaden Smith ska också ha ett program.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.