Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Nästa Iphone blir tjockare och starkare

Nästa generation Iphone-modeller blir starkare och något tjockare än nuvarande modeller, enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Efter sommaren borde det vara dags för Apple att lansera nya modeller av Iphone om tidigare år är något att gå efter. Analytikern Ming-Chi Kuo är tillbaka med en ny rapport om vad vi kan vänta oss, rapporterar 9to5mac.

Nästa uppsättning Iphone-modeller kommer att använda starkare aluminum, samma som används för Apple Watch, och enheterna kommer att vara något tjockare än dagens Iphone 6 och 6 Plus. Iphone-modellerna sägs bli 0,15 millimeter längre och 0,2 millimeter tjockare för att få plats med en Force Touch-skärm. Force Touch-tekniken gör det möjligt att för enheten att skilja mellan hårda och lätta tryck och finns i Apple Watch samt i styrplattorna på en del av Apples bärbara datorer.

När Iphone 6 och 6 Plus lanserades fick de kritik för att de kunde böjas och för den utstickande kameran på baksidan. Starkare aluminum och förstärkningar i chassit skulle kunna betyda att nästa generation blir svårare att böja, medan en tjockare enhet i kombination med en tunnare kameramodul kanske innebär att vi slipper den utstickande kameran.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
34 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.