Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förbeställ Pebble Time 22 juni

Pebble är snart redo att börja sälja sin smarta klocka Pebble Time. Den 22 juni öppnar de upp för förhandsbeställningar.

#Pebble håller som bäst på att skicka ut klockor till de personer som bidrog med pengar till Kickstarter-projektet i början av året, men Pebble Time och Time Steel kommer också att säljas i butiker så småningom.

För den som är intresserad av att köpa ett exemplar eller två kommer Pebble att ta emot förhandsbeställningar via sin sajt den 22 juni. Leveranserna kommer att skickas iväg kort därefter.

Läs mer

99mac fick chansen att testa Pebble Time under några dagar och berättar mer om upplevelsen i det här testet.

"Pebble Time gör inte allt, men det den gör gör den bra. Det är en enkel klocka som inte kräver någon utförlig manual eller anpassningsperiod. Det tar inte lång stund att komma igång och sedan visar den två saker med bravur, notiser och vad klockan är. Förutom det är det två saker som lockar med Pebble Time, skärmen och batteritiden."

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.