Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper nya ramverk för spel

Under WWDC har Apple lanserat flera nya ramverk som ska underlätta för utvecklare att göra spel för IOS.

Måndagens inledning av utvecklarkonferensen #WWDC bjöd på massor av nya funktioner i Apples mobila operativsystem #IOS. Bland annat presenterade Apple tre nya ramverk som ska underlätta för spelutvecklare, och uppdaterade dessutom tre befintliga.

Scenekit, Spritekit och Metal har varit tillgängliga sedan förra året, men uppdateras nu. Störst betydelse har troligtvis Metal som både kom till Mac med OS X El Capitan och fick en prestandaförbättring med upp till tio gånger i vissa fall.

De tre nya ramverken heter Gameplaykit, Replaykit och Model IO. Gameplaykit hjälper utvecklare att bygga spelvärldar med komplexa regelsystem och skapa beteendemodeller för karaktärer. Replaykit används för att låta spelare spela in sina spelsessioner och spara som video. Slutligen används Model IO för att ljussätta och texturbelägga modeller.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.