Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple dekorerar Moscone inför WWDC

Apple dekorerar Moscone West inför nästa veckas utvecklarkonferens WWDC, där massor av än så länge hemliga programpunkter äger rum.

På måndag kväll svensk tid inleds Apples årliga utvecklarkonferens #WWDC, och som vanligt kommer den veckoloånga konfernsen att hållas i centret Moscone West i San Francisco. Byggnaden håller just nu på att dekoreras.

WWDC inleds med ett event där Tim Cook och andra Apple-chefer väntas presentera nyheter, och därefter följer över 100 olika seminarier där Apples senaste tekniker gås igenom för utvecklare. Över 1 000 Apple-ingenjörer deltar under veckan.

Precis som förra året har Apple gjort ett preliminärt schema tillgängligt på företagets webbplats för utvecklare. Många av schemats punkter är dock fortfarande hemliga eftersom de troligtvis har att göra med nyheter som kommer att avslöjas först på måndag.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.