Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Woz blir vaxfigur

Apples ena grundare Steve Wozniak kommer snart att stå som vaxfigur jämte Steve Jobs på Madame Tussauds i San Francsico.

Madame Tussauds är kända för sina verklighetstrogna vaxfigurer av kända personer. När allmänheten fick rösta om vilken teknikinnovator som skulle göras i vax härnäst vann Apples ena grundare Steve Wozniak.

Vaxfiguren kommer att hamna på Madame Tussauds i San Francisco där Steve Jobs redan finns i samlingen. Woz säger i uttalande att han är glad att bli invald.

"Jag är otroligt entusiastik över att bli invald i Madame Tussauds-familjen. Jag kommer ihåg hur jag besökte London-museet när jag var liten och hur coolt det var att se Mark Knopflers figur av vax. Jag ser fram emot att se min figur bredvid Jobs – det blir precis som på den gamla goda tiden."

Madame Tussauds skulptörer kommer att behöva ta hundratals noggrana mått av Wozniak för att kunna göra en verklighetstrogen figur.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.