Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple köper GPS-företag

Apple fortsätter att försöka förbättra sin kartjänst och har nu köpt företaget Coherent Navigation.

Apples kartjänst har blivit bättre sedan lanseringen då den fick mycket kritik, och framöver ska den bli ännu bättre. Apple bekräftar att de köpt navigeringsföretaget Coherent Navigation och att flera av de anställda följer med till Apple, rapporterar Tech Crunch.

Apple köper mindre teknikföretag då och då och vi diskuterar generellt inte våra planer eller syftet med köpet.

Exakt när köpet skedde eller hur mycket Apple betalade är okänt, men Coherent Navigations vd Paul Lego säger att han arbetat på Apple de senaste fem månaderna.

Coherent Navigation har tagit ned sin webbplats, men hade ett system kallat för High Integrity GPS som genom att kombinera signaler från satelliter i olika banor kunde öka precisionen och tillförlitligheten. Företaget är bara ett i lång rad av andra företaget som sysslar med kartor och navigering som Apple köpt upp under de senaste åren.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.